Wienerberger Tondach építész szakkonferencia Szekszárdon

A WIENERBERGER Zrt. és a TONDACH Magyarország Zrt. 2017 őszén „Változó követelmények + Újdonságok = Kötelező tudnivalók” címmel rendezi meg építészeknek szóló, immáron hagyományosnak számító konferenciasorozatát. A képzés célja, hogy a regionális építész kamarákkal szorosan együttműködve "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes és fontos tudnivalókat egy ingyenes előadássorozat keretében.  

Változó követelmények + Újdonságok = Kötelező tudnivalók

Kreditpont: MÉK 1 pont (2017/155)

Jelentkezését a Wienerberger honlapján online űrlapunk kitöltésével várjuk az alábbi linkre kattinva:

A regisztrációhoz kattintson ide: REGISZTRÁCIÓ
 
FONTOS INFORMÁCIÓ: a rendezvényeken ingyenesen elérhetőek lesznek a Wienerberger és a Tondach aktualizált Alkalmazástechnikai és tervezési útmutatói, valamint a Wienerberger Tűzvédelem – téglával – egyszerűen című, szintén ingyenes, hiánypótló kiadványa is. A BME-vel közös kiadásban készült Falazott tartószerkezetek - Tervezés az Eurocode alapján elnevezésű szakmai segédletünk kedvezményes áron előjegyezhető lesz a konferencia-sorozat állomásain. Érdemes tehát velünk tartani!

Az esemény után Molnár Csaba Csongor, a DDÉK alelnöke az Építész Alkotóműhely Kft. (7100 Szekszárd, Bezerédj utca 8.) székhelyén tájékoztatót tart a területi elnökök testületének üléséről és a tervezői díjszabásról!

Bízunk benne, hogy minél nagyobb létszámban tudunk találkozni az eseményen!

Üdvözlettel:

Horváth András
okleveles építészmérnök,
műszaki tanácsadó

andras.horvath@wienerberger.hu

WIENERBERGER zRt.
H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
+36 1 464 7030
+36 30 185 5241
www.wienerberger.hu