EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben

Equitone pályázat 2021

Építész és építészhallgatói pályázat 2021

Az idén hatodik alkalommal kiírt nyílt, országos pályázat célja az építészek munkájának elismerése mellett az anyaghasználat változatosságának és az EQUITONE szálcement lapokkal burkolt épületek sokszínűségének bemutatása.
Emellett a kiíró a pályázattal is hozzá kíván járulni az egyre inkább elvárt és népszerű, a környezettudatosságot fókuszba állító, felelős tervezői gondolkodás terjedéséhez.

Fémlemezfedések az építészetben 2021

Pályázati felhívás: Fémlemezfedések az építészetben 2021

Beadási határidő: 2021. május 5.

2021. május 5-ig várjuk a gyakorló építészek és építészhallgatók munkáit a PREFA innovatív alumínium tető- és homlokzatburkolati panelek felhasználásával készült, akár megvalósult, akár tervezett épületek esetében. A 2020. évi pályázati anyagok zsűrizésére márciusban kerül sor. A két év legjobbjait pedig a tervek szerint 2021. júniusában ismerheti meg a közönség.

Álláspályázat: Építésügyi feladatok

Baranya Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

Baranya Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály

építésügyi feladatok

munkakör betöltésére.

Állásajánlat: Állami főépítészi referens

A Tolna Megyei Kormányhivatal „A kormányzati igazgatásról szóló” 2018. évi CXXV. törvény 83. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet

Tolna Megyei Kormányhivatal Állami Főépítészi Iroda
Állami főépítészi referens

munkakör betöltésére.

A teljes kiírás a mellékletben

AZ ÉV TETŐJE Nívódíj pályázat

Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége ismét meghirdeti az ÉV TETŐJE Nívódíj Pályázatot.

A PÁLYÁZAT CÉLJA

A pályázat célja az építészeti (funkcionális és esztétikai), mű­szaki és technológiai, valamint gazdaságossági szempontok összehangolásával tervezett és kivitelezett igényes tetők nép­szerűsítése. A minőségi szakmunka elismerése és felmutatása.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

FORBÁT ALFRÉD ÉPÍTÉSZETI DÍJ - 2020

A Dél-dunántúli Építész Kamara Elnöksége az értéket teremtő építészeti alkotómunka tiszteletének erősítéséért pályázatot hirdet meg a „FORBÁT ALFRÉD ÉPÍTÉSZETI DÍJ” elnyerésére.

Budapest Építészeti Nívódíja 2020

Budapest Főváros Önkormányzata idén is meghirdette Budapest Építészeti Nívódíja 2020 pályázatát, amelynek lebonyolítója a Budapesti Építész Kamara.

OSSKÁR-díj 2020 Pályázati felhívás 

Osskó Judit, a Díj alapítója és az Országos Főépítészi Kollégium (OFK) 2020. évben új országos, nyílt és nyilvános pályázatot hirdet. Építész tervezők Magyarország területén megépült és 2017. január 1. után átadott épülettel pályázhatnak 2020. szeptember 28-ig.

Oldalak