Budapest Építészeti Nívódíja 2019

Budapest Építészeti Nívódíja 2019

A pályázat célja, hogy elősegítse az új értékek teremtését, a hagyományos értékek megőrzését, valamint az építészeti és környezeti kultúra fejlődését. A pályázat kiemelt feladata, hogy elismerje és megismertesse a városképet formáló építészeti alkotásokat, bemutassa az igényesen megtervezett és létrejött alkotásokban résztvevők példaértékű együttműködését a további magas színvonalú, innovatív beruházások ösztönzése érdekében. Cél, hogy a Budapest Építészeti Nívódíja 2019 odaítélésével a legkiemelkedőbb alkotások megkapják a megérdemelt figyelmet és nyilvánosságot.

Kérlek, hogy lehetőségetekhez mérten a felhívást saját Kamarátok weboldalán közzétenni szíveskedjetek, hogy minél több építészhez, beruházóhoz eljuthasson a pályázati lehetőség, akiknek Budapest közigazgatási területén valósult meg alkotása az elmúlt három évben (közzététel esetén, kérem a link szíves megküldését!)

A pályázat kivonata és a hirdetéshez másolható információk 2019. július 1.  10.00 órától megtalálhatók a pályázat saját weboldalán: www.bpnivodij.hu