Tantermi kötelező képzés Pécsett

Tantermi kötelező továbbképzés - Pécs 2020.02.19.

 

Időpont: 2020-02-19 (10.00 - 16.00)

Helyszín: Pécs, PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar (7624 Pécs, Boszorkány u. 2. )

Óraszám: 7 óra

Résztvevők maximális száma: 200 fő

Törzsszám: 2020/K

Jelentkezés

A Magyar Építész Kamara 2020. február 19. szerdán egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Pécsen építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. hogy ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A DDÉK honlapon bejelentkezés után megtekintheti továbbképzéseit!

Az igazolást kizárólag a helyszínen lehet átvenni!

Az igazolást nem kell külön bemutatni a területi kamaránál, mivel a MÉK a részvétel tényét a tagnyilvántartásba rögzíti, a résztvevők listájáról pedig a területi kamarát értesíti.A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA. (A Dél-dunántúli Építész Kamara és a Pest Megyei Építész Kamara tagdíjat fizető tagjai kedvezményes képzési díjat fizetnek. A különbözetet a kamarák rendezik a MÉK felé. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.) Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal nem jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). Amennyiben átutalással kívánja kiegyenlíteni a számláját, a jelentkezés során a megjegyzés rovatba írja be ezen igényét és megküldjük Önnek a számlaszámot!

JELENTKEZÉSI ÉS BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ: 2020. február 5.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal, vagy a visszaigazoló emailben szereplő banszámlaszámra történő utalással 48 órán belül van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)

Tervezett program (a változtatás jogát fenntartjuk):

9.30 – 10.00

Regisztráció

 

10.00 – 10.45

A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei

dr. Gáts Andrea

10.45 – 11.30

Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei

dr. Gáts Andrea

11.30 – 12.15

A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre

dr. Gáts Andrea

12.15 – 13.40

Ebéd az egyetemi étteremben

 

13.40 – 14.10

BIM tájékoztató

Graphisoft

14.10 – 15.00

E-napló tájékoztató

Lechner Tudásközpont

15.00 – 15.45

Az általános és sajátos építményfajtákat érintő műemlékvédelmi és régészeti előírások, eljárások

dr. Vukov Konstantin

15.45 – 15.50

 

 

 

Továbbképzési igazolások kiosztása

Az igazolást kizárólag a helyszínen lehet átvenni!

 

 

 

További információ: kepzes@mek.hu

Kedvezményt biztosító kamarák: Dél-Dunántúli Építész Kamara - Baranya, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Tolna, Pest Megyei Építész Kamara

 

Jelentkezés