Tantermi kötelező képzés Pécsett

Tantermi kötelező továbbképzés - Pécs 2020.02.19.

 

Időpont: 2020-02-19 (10.00 - 16.00)

Helyszín: Pécs, PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar (7624 Pécs, Boszorkány u. 2. )

Óraszám: 7 óra

Résztvevők maximális száma: 200 fő

Törzsszám: 2020/K

Jelentkezés

A Magyar Építész Kamara 2020. február 19. szerdán egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Pécsen építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. hogy ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

 

Az igazolást kizárólag a helyszínen lehet átvenni!

Az igazolást nem kell külön bemutatni a területi kamaránál, mivel a MÉK a részvétel tényét a tagnyilvántartásba rögzíti, a résztvevők listájáról pedig a területi kamarát értesíti.A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA. (A Dél-dunántúli Építész Kamara és a Pest Megyei Építész Kamara tagdíjat fizető tagjai kedvezményes képzési díjat fizetnek. A különbözetet a kamarák rendezik a MÉK felé. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.) Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal nem jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó).

JELENTKEZÉSI ÉS BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ: 2020. február 5.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal, vagy a visszaigazoló emailben szereplő banszámlaszámra történő utalással 48 órán belül van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)

Tervezett program (a változtatás jogát fenntartjuk):

9.30 – 10.00

Regisztráció

 

10.00 – 10.45

A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei

dr. Gáts Andrea

10.45 – 11.30

Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei

dr. Gáts Andrea

11.30 – 12.15

A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre

dr. Gáts Andrea

12.15 – 13.40

Ebéd az egyetemi étteremben

 

13.40 – 14.10

BIM tájékoztató

Graphisoft

14.10 – 15.00

E-napló tájékoztató

Lechner Tudásközpont

15.00 – 15.45

Az általános és sajátos építményfajtákat érintő műemlékvédelmi és régészeti előírások, eljárások

dr. Vukov Konstantin

15.45 – 15.50

 

 

 

Továbbképzési igazolások kiosztása

Az igazolást kizárólag a helyszínen lehet átvenni!

 

 

 

További információ: kepzes@mek.hu

Kedvezményt biztosító kamarák: Dél-Dunántúli Építész Kamara - Baranya, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Tolna, Pest Megyei Építész Kamara

 

Jelentkezés