Pollack Expo 2020

A rendezvény tervezett programja főbb vonalakban:
Február 27. 9:30 Kiállítás és szaknapok megnyitása
Február 27. 9:45-13:00 Plenáris előadások
Február 27. 14:00-17:00 Szakmai előadások több szekcióban
Február 27. 19:00 Fogadás a kiállítók részére a PTE MIK Boszorkány úti aulájában
Február 28. 9:00‐14:00 Szakmai előadások több szekcióban

A kiállítás az érdeklődők részére mind a két napon ingyenesen látogatható.

Az építész szekció előadásait csatolmányban megtalálja! A szekció akkreditált, a Magyar Építész Kamara tagjai számára továbbképzési pont jár érte.
 
2020. február 27.-én a 2 MÉK kamarai ponthoz szükséges igazolás kitöltése csütörtökön 9.30-10.30 között lehetséges a bejáratnál,az igazolások átvételére csütörtökön 18.00-18.30 között van lehetőség a Hamerli szekcióterem bejáratánál.

2020. február 28.-án a 1,5 MÉK kamarai ponthoz szükséges igazolás kitöltése pénteken 8.30-9.30 között lehetséges a bejáratnál,az igazolások átvételére pénteken 14.40-15.30 között van lehetőség a Vigan szekcióterem bejáratánál. A kapott igazolásokat a területi kamarák is megkapják, ezért nem szükséges külön megküldeni részükre!

A rendezvény programjának témája:
INTELLIGENS VÁROS - INTELLIGENS TÁRSADALOM
A mérnöki tudás kihívásai
Az immáron több mint 30 éve megrendezésre kerülő szakmai rendezvény idén is - mint ahogy a múltban mindig - Karunk mérnöki diszciplínáinak innovatív kutatásait és céges partnerhálózatunk
legújabb termék- és szolgáltatásfejlesztéseit hivatott bemutatni.
A program a PTE Műszaki és Informatikai Karának és Szakmai Partnerhálózatának kapcsolati erősítésén túl, elősegíti a hálózatban résztvevők egymás közötti innovatív együttműködési rendszerét, egyetemi közegbe szervezi a szakemberképzés kihívásait, pályázati aktivitását és hangsúlyozza a mérnökhallgatók gyakorlatorientált képzésének fontosságát. Hallgatóinknak lehetőséget biztosít a Partnerek tevékenységének megismerésére, a jövőbeni munkahely megtalálására.
A POLLACK EXPO 2020 rendezvénye egy időben és egy helyen ötvözi a különböző mérnök szakmai területek innovációs tudáskompetenciáit, a gyakorlatorientált felsőoktatás K+F+I eredményeit és a mérnökséget képviselő Kamarai szervezetek (BMMK, PBKIK, DDÉK) érdekképviseleti fórumát – mérnöktovábbképzési programjait.

Kérjük, nézze meg rendezvényünk honlapját, ahol az előző évek programfüzetei és a galériában található képek segítségével bepillantást nyerhet rendezvényeinkről. http://www.pollackexpo.hu/
A szakmai előadássorozat tematikus programját a következő szekciótémák köré szervezzük: Intelligens Város – Intelligens közlekedés, Szerkezet és Anyagkutatás – Fenntartható környezet, GREEN CITY – Környezetvédelem, SMART Technológiák – Ipar 4.0 / Komfortérzet / Villamos Ipar / Gépipar, Alkalmazott Informatika, Digitalizáció az építőiparban, Autonóm rendszerek, (BIG) DATA - Mesterséges Intelligencia, Mérnöki életpálya modell - Mérnök Oktatás / Duális képzések.

Szívélyes üdvözlettel:

dr. Medvegy Gabriella dékán,

dr. Kondor Tamás PTE MIK dékánhelyettes, egyetemi docens, szervező

foto: