MIK Partner Szakmai Nap 2019. október.17-18.

Tisztelt Kamarai Tag!

Ezúton szeretnénk meghívni a MIK PARTNERS Szakmai Nap 2019 rendezvényére, melynek megnyitóját 2019. október 17-én 10:00 órakor tartjuk a PTE MIK 7624 Pécs, Boszorkány út 2. címen, az A010-es előadóban. Örömünkre szolgálna, ha megtisztelné rendezvényünket jelenlétével. A tervezett program alább csatoltan megtalálható.

A MIK PARTNERS Szakmai Nap 2019 célja a PTE Műszaki és Informatikai Kar és kiterjedt Partnerhálózatnak együttműködéséből származó eredmények bemutatása úgy az oktatás, mint a kutatás-fejlesztés és az ipari innovációs tudástranszfer területén. A 2018-as nagysikerű rendezvényt követően (66 szakmai előadás, több mint 400 mérnöklátogató, közel 1600 hallgatói látogató) idén is folytatódik a szakmai előadássorozat.

A program a PTE Műszaki és Informatikai Karának és Szakmai Partnerhálózatának kapcsolati erősítésén túl, elősegíti a hálózatban résztvevők egymás közötti innovatív együttműködési rendszerét, egyetemi közegbe szervezi a szakemberképzés kihívásait, pályázati aktivitását és hangsúlyozza a hallgatóink gyakorlatorientált képzésének fontosságát a munkaerőpiacon! Hallgatóinknak lehetőséget biztosít a Partnerek tevékenységének megismerésére.

A MIK PARTNERS Szakmai Nap 2019 egy időben és egy helyen ötvözi a különböző mérnök szakmai területek innovációs tudáskompetenciáit, a gyakorlatorientált felsőoktatás kutatási eredményeit és a mérnökséget képviselő Kamarai szervezetek (BMMK, PBKIK, DDÉK) érdekképviseleti fórumát.
A programhoz társul a Baranya Megyei Mérnök Kamara – Mérnök Nap 2019 rendezvénye, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara – „A JELEN A JÖVŐD” Díjátadója, a Dél-Dunántúli Építész Kamara – Építész továbbképzése (jelenleg akkreditáció alatt vannak a programok, hogy az építész kamarai szakmagyakorlók továbbképzési pontot kapjanak a részvételért), valamint az UIC - Masonry Arch Bridges Workshop programja. (Az idegennyelvű programok esetén szinkrontolmács lesz.)

Célunk a magas színvonalú és kiterjedt partnerhálózat továbbfejlesztése a mérnöki diszciplínák K+F tevékenységeinek országos és nemzetközi szintű képviselete, úgy az oktatás, mint a kutatás és a céges együttműködések területén.

 

Részvételével kapcsolatos visszajelzését kérjük, hogy az alábbi regisztrációs felületen 2019. október 11. (péntek) 12 óráig jelezni szíveskedjen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_Yd1F97yEnybF5RX_hFR-NjoKf-hVHq5WqYI7cLMmEc5RnQ/viewform?vc=0&c=0&w=1