Év háza 2020: ÁPRILIS 20-IG VÁRJUK A PÁLYÁZATOKAT!

Év háza 2020: ÁPRILIS 20-IG VÁRJUK A PÁLYÁZATOKAT!
 
Ezúton is szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kialakult sajnálatos helyzet ellenére, az Év háza pályázatra továbbra is várjuk a pályaműveket! 
Az adminisztrációhoz nem szükséges személyes kontaktus, legkorábban az őszi díjátadó kapcsán találkozhatunk Önökkel.
 
Április 20-ig nyújthatják be munkáikat családi házak, kis társasházak, illetve középületek tervezői az idei Év háza pályázatra. A legrangosabb hazai, független, szakmai pályázat két kategóriájában a 600 - 600 000 forintra növekedett fődíj mellett, idén több különdíj is gazdára vár. A pályázatot idén az építőipar egyik legnagyobb építőanyag-gyártója, Leier Hungária Kft. mint főtámogató mutatja be.
 
Idén Noll Tamás követi a pályázat elnöki pozíciójában Dévényi Sándort, aki Nagy Tamás és Cságoly Ferenc után, öt évig látta el ezt a feladatot. A pályázat kurátora továbbra is számít Dévényi Sándor véleményére, aki idén társelnöki pozícióban értékeli a beadott műveket. „Évekig, mint a Magyar Építész Kamara elnöke vettem részt a zsűrizésen, ami mindig izgalmas feladat volt, így örömmel fogadtam el a felkérést. Remélem, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan kifejezetten színvonalas munkák közül válaszhatjuk ki a legjobbakat családi ház és középület kategóriában egyaránt.”- mondta Noll Tamás, Ybl Miklós-díjas építész.
 
Határidők, dátumok
A pályaművek beadása: 2020. április 20. 16h
Eredményhirdetés és díjkiosztás: 2020. szeptember 25-én
További információ, kiírás és a pályaművek benyújtása: www.evhaza.hu