Online REHAU Kávéház 2020/1: Vegyen részt virtuálisan a Fensterbau Frontale 2020 szakkiállításon! 1. rész

2020. szeptember 10. csütörtök 13:00 – 15:00

Oktatás pontértéke 0,5 pont (MÉK 2020/111)

Jöjjön el az Online REHAU Kávéházba és tegyen velünk virtuális sétát a világ legnagyobb ablaktechnikai szakvásárán, a nürnbergi Fensterbau Frontale kiállításon. Ismerje meg az újdonságokat, hol tart ma a nyílászárótechnika. Ez alkalommal a toló szerkezetek lesznek a középpontban.
(A séta után lehetőség nyílik műanyag nyílászárókkal kapcsolatos konzultációra.)

Online rendezvényünkön körbe vezetjük Önt a REHAU virtuális standján. Ízelítőt kap a nyílászárótechnika újdonságairól, középpontban az új típusú anyagokkal és az azokból készült szerkezetekkel.
Tervezői továbbképzésünkön kiemelten foglalkozunk a toló szerkezetekkel, nagy méretű szerkezetek megvalósíthatóságával, a méretkorlátozásokkal, a kivitelezést lehetővé tevő műszaki megoldásokkal, merevítési-, és dilatációs lehetőségekkel.
Bemutatjuk okos megoldásainkat (árnyékolás, preventív betörés elleni védelem, ablakba integrált ellenáramú hőcserélős szellőztető berendezés), a fenntarthatóság érdekében folytatott tevékenységünket és a tervezés támogatására kínált informatikai megoldásainkat.

Jelentkezés linkje:
https://www.rehau.com/hu-hu/online-rehau-kavehaz-202009101300

Jelentkezési határidő:
2020. szeptember 7. hétfő, 17:00

További információk:
A jelentkezési határidők lejártával a jelentkezők e-mailben kapnak meghívót, mely tartalmazza a csatlakozáshoz szükséges linket, illetve leírást a Cisco Webex Meetings program beállításához
A részvétel ellenőrzésére – az online képzéseknél szokásos módon - a rendezvény végén a tartalomhoz kötődő kérdéssort mutatunk a résztvevőknek, melyre e-mailben kell még a Kávéház napján (befejezést követően két órán belül) válaszolni.

Helyszín: 
Online REHAU Kávéház
Időpont: 
2020. szeptember 10. 13:00