Meghívó a CONSTRUMA szakkiállításra

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.

A kiállításra szakmai látogatóink részére már elindítottuk az on-line regisztrációt!
Ön korábban már látogatónk volt, így megkönnyítjük regisztrációját!
Mindössze annyi a teendője, hogy ellenőrizze adatait az alábbi linken, javítsa az esetleges változásokat, töltse ki a statisztikai részt és küldje vissza elektronikus regisztrációját!
Ha a kiállítási csokorhoz kapcsolódó konferenciák valamelyikén szeretne részt venni, akkor regisztráljon az alábbi linken:

Kattintson IDE!

Ha csak a kiállítást kívánja megtekinteni, akkor pedig az alábbi linken töltse ki regisztrációját::

Kattintson IDE!

KIZÁRÓLAG MÉK TAGOKNAK!

Az idei évben lehetőség van arra, hogy ha egy szakmagyakorló több napon is részt vesz a Construma szakkiállításon, mindegyik ott töltött napra kikérhesse a kiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pont igazolást a MÉK standján.
Ehhez az szükséges, hogy naponként rendelkezzen az illető belépést biztosító kamarai regisztrációs vonalkóddal, vagyis annyiszor regisztráljon be, és rendelkezzen külön külön belépési vonalkóddal, ahány napot a kiállításon tölt. Regisztráció: www.mek.hu
A szerdán, csütörtökön és pénteken is, vagyis mindhárom szakmai napon ingyenes a belépés a MÉK szakmagyakorlók számára, amennyiben előzetesen beregisztráltak és magukkal vitték a belépéshez szükséges napi vonalkódot. Egy vonalkód csak egyszer érvényes!

A Magyar Építész Kamarával kötött megállapodás alapján a MÉK tagjai számára a CONSTRUMA csokor szakmai napjain (április 3-5. között) a regisztrációval ingyenesen látogathatják a kiállítást.
A CONSTRUMA Otthonteremtési csokor kiállítás látogatásáért a MÉK 1 továbbképzési pontot ad naponta, minimum 3 óra kiállítási látogatásért (Bírálati sorszám: 2018/301.)

További részletekhttps://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwBWBBJMDBWgTdwbGcXdMQJRJGd

Molnár Csaba Csongor

a DDÉK Elnöke

Helyszín: 
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Időpont: 
2019. április 03. 10:00
Címkék: