Kreditpontos konferencia

1,5 kreditpontos továbbképzésre kerül sor Pécsett március 28-án, a Corso Hotelben.

A konferenciáról:

A minden területen jelentkező szakemberhiánynak köszönhetően olyan műszaki megoldások kerültek fókuszba, amelyek az élőmunka csökkentésével segítik a gyors és gazdaságos kivitelezést. Az évek óta egyre erősödő trendre az építőanyag gyártó cégek kevesebb élőmunkát igénylő, előregyártott anyagok sorával reagáltak. Minden szakembernek a tervezőtől a kivitelezőig, a felelős műszaki vezetőtől a műszaki ellenőrig érdemes megismerkednie minél több, a megszokottnál magasabb fokon előregyártott termékkel, az öko-falpaneltől az integrált hőszigetelésen át az előregyártott falakig, födémekig és kéményekig.

A 6 helyszínes 6 órás továbbképzés előadásai áttekintik a téma épületszerkezeti aspektusait, műszaki szabályozását, készülő irányelveit, tervezési szabályait, kivitelezési előnyeit. De nem maradhatnak ki a programból a nemzetközi kitekintés vagy egy-egy konkrét magyarországi projekt tapasztalatai sem.

Időpontok és helyszín, ahol a program 9.00-tól 15.00 tart.
2019. március 28.  – Pécs, Corso Hotel (Koller utca 8.)

Szakmai előadók:

Dr. habil Becker Gábor PhD, DLA, egyetemi tanár, BME Építészmérnöki Kar, Épületszerkezettani Tanszék

Polgár László, okl. mérnök, BME Építőmérnöki Kar tiszteletbeli docense, SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar címzetes egyetemi docense, PTE Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Kar tiszteletbeli tanára

Tóth Balázs, okl. építészmérnök, ÉMI Nonprofit Kft. Szabványügyi irodavezető

Ruppert András, okl. építész, vezető tervező (Zipp Architects)

Grieszler Zsolt, okl. építőmérnök

Hargitai Zsolt, építészmérnök

Helyszín: 
Pécs, Corso Hotel (Koller u. 8.)
Időpont: 
2019. február 28. 09:00
Címkék: