Építőipari jogviták I. – A jogviták elkerülésének feltételei

Az építés az az iparág, melynek szereplői igen sokszor keverednek jogvitákba – holott általában ez az, amit a legkevésbé kívánnának maguknak; inkább szakmai munkával szeretnének értéket teremteni, üzleti sikert elérni. 2018. december 11-i konferenciánk éppen ebben kívánja segíteni a szakembereket: megmutatja azokat a módszereket és lehetőségeket, melyekkel meg lehet előzni a vitákat, pereket, bírságokat, meg lehet spórolni az ezekre elpazarolt időt.

Az előadások nemcsak a kivitelezésben dolgozók, de az építkezések megrendelői (intézmények, cégek, magánszemélyek) számára is hasznosak. A konferencia szakmai szervezője dr. Jámbor Attila ügyvéd, a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar oktatója, az ÉpítésiJog.hu portál szerkesztője.

A konferenciára jelenleg kedvezményesen lehet jelentkezni!

A KONFERENCIA CÍME:
Építőipari jogviták I. – A jogviták elkerülésének feltételei

A konferencia többek között az alábbi kérdésekre ad választ: 
• Milyen elemeket kell tartalmaznia a kivitelezési szerződésnek, hogy a felek kiszámítható módon teljesítsék kötelezettségeiket?
• Melyek a tipikus problémák és vitapontok a kivitelezések során?
• Hogyan lehet kiszűrni a nem megbízható megrendelőket, és milyen körülmények mellett kell aggódnunk a kifizetés miatt?
• Az építtetőknek és a vállalkozó kivitelezőknek milyen dokumentálási kötelezettségekre kell különösen figyelniük, és melyek azok a tipikus mulasztások, amelyek a legsúlyosabb következményekkel járhatnak?
• Milyen adóhatósági intézkedésekre számíthatnak az építtetők és a kivitelezők, milyen jogaik és kötelezettségeik vannak a végrehajtási eljárásokban?
• Milyen esetekben mondhat fel egy megkötött szerződést a kivitelező és az építtető?
(Ha Önnek is van kérdése, küldje el előzetesen a jambor.attila@epitesijog.hu címre, és előadóink választ adnak rá a konferencián, illetve az azt követő szakmai konzultáción!)

IDŐPONT:
2018. december 11., 14.00-tól 18.30-ig (regisztráció 13.30-tól)

HELYSZÍN: Az AVKF Budapesti Campus közelmúltban átadott, építészetileg is érdekes oktatási épülete, ingyenes és kényelmes parkolási lehetőséggel! Pontos cím: 1201 Budapest, Török Flóris utca 227-229., földszint, nagy előadóterem

RÉSZLETES PROGRAM, RÉSZVÉTELI DÍJAK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>

Ha felkeltettük érdeklődését, érdemes mielőbb jelentkeznie, hogy igénybe tudja venni a teljes kedvezményt!

Szakmai partnerek: Opten, ÉVOSZ

Szervező:
Artifex Kiadó Kft.
Email: info[kukac]artifexkiado.hu
Telefon: +36 1 783 1711

Helyszín: 
AVKF Budapesti Campus, 1201 Budapest, Török Flóris utca 227-229., földszint, nagy előadóterem
Időpont: 
2018. december 11. 14:00