Construma építőipari szakkiállítás a Hungexpon

Október 7-11. között kerül sor az idei Construma építőipari szakkiállításra a Hungexpon. Az építész kamarai szakmagyakorlók 1 továbbképzési pontot kapnak a kiállítás megtekintéséért. Az igazolás a MÉK standján vehető át, az A pavilon 302 H  standon.

A Kamara és a Hungexpo együttműködése következtében az építész kamarai szakmagyakorlóknak továbbra is ingyenes a szakmai napokon a belépés, amennyiben az alábbi linken előre beregisztrálnak és a kapott belépőt nyomtatva magukkal viszik: http://www.construma.hu/mek
Akár háromszor is lehet regisztrálni és mindhárom szakmai napon részt venni. A belépés csak a 3 szakmai napon, szerdán, csütörtökön és pénteken díjmentes, azonban szakmai továbbképzési pontot a szombati és a vasárnapi látogatásért is lehet igényeli a MÉK standján.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációt követően az e-mailben kapott belépőn szereplő vonalkóddal lehet az 1 pontos továbbképzési igazolást átvenni.
Figyelem! Akár mind az 5 napon lehet továbbképzési pont igazolást igényelni a kiállítás megtekintéséért a szakmagyakorlóknak a kamarai standon.

A III. kapunál üzemelő előregisztrációs kapunál sorban állás nélkül tud belépni a kiállítás területére.

A MÉK október 8. csütörtökön szakmai továbbképzést tart az A pavilon I. emeletén található konferenciateremben Montázs, azaz a kamarai szakmagyakorlókat aktuálisan érintő témák címmel a Felelősség témakörében.  A továbbképzésen történő részvételért 2,5 továbbképzési pont jár.

A Hungexpo komoly erőfeszítéseket tesz a kiállítás biztonságossá tételéért, amelyből két pontot emelünk ki a maszkviselési kötelezettségen túl:
- A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletének ellenőrzése kihelyezett hőkamerás kapuval, amely fertőtlenít is áthaladáskor
- Belépés előtti kötelező kézfertőtlenítés a bejáratoknál

Helyszín: 
Hungexpo Budapest
Időpont: 
2020. október 07. 00:00
foto: