Keresendő szöveg:


Megjelent a KÖZ_TÉR_KÖZ album és 12 Év katalógus!
2010. szeptember 30., csütörtök

Megjelent a „12 Év – Dél-Dunántúl építészete a 21. század elején” című kiállítás katalógusa, valamint a  KÖZ_TÉR_KÖZ című album, amely az Európa Kulturális Fővárosa program jelentős városfejlesztéseit mutatja be. A kiadványokat a DDÉK tagjai jelentős kedvezményekkel vásárolhatják meg!
 

 
 
 
 
Megjelent a „12 Év – Dél-Dunántúl építészete a 21. század elején” című kiállítás katalógusa, mely gazdagon illusztrálva ad átfogó képet az elmúlt évek alkotásairól. Az adatokat is tartalmazó könyv Somogyi Krisztina, Balázs Mihály és Gerle János írásai mellett több száz színes képpel teszi emlékezetessé Baranya, Somogy és Tolna megyék építészetének nagyszabású kiállítását.
 
  
 

Teljes ára: 2.000,- Ft
Kedvezményes ár a DDÉK tagjai részére: 1.500,- Ft
 
Megvásárolható október végéig a Csontváry Múzeum földszintjén megrendezett kiállításon, illetve a DDÉK irodájában.
 
------------------
 
KÖZ_TÉR_KÖZ címmel adta ki a Pécs2010 az Európa Kulturális Fővárosa program jelentős városfejlesztéseit bemutató reprezentatív albumot. A kötet, melyet Somogyi Krisztina szerkesztett, és Czakó Zsolt tervezett, a tervek bemutatása mellett riportokon keresztül mutat gazdag, és rendkívül őszinte képet a munka nehézségeiről, buktatóiról és persze eredményeiről. Kihagyhatatlan mindenkinek, akit érdekelnek az építészet és a társadalmunk jelenlegi helyzetének összefüggései.
 
 
 
Teljes ára: 6.000,- Ft
Kedvezményes ár a DDÉK tagjai részére: 5.500,- Ft
 
Megvásárolható október végéig a Csontváry Múzeum földszintjén megrendezett kiállításon, illetve a DDÉK irodájában.
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505