Keresendő szöveg:


Adatváltozások bejelentése
DDEK
2015. április 10., péntek

Adatváltozások bejelentése

Az illetékesség és az online ügyintézésre való átállás miatt kérjük a Baranya és Tolna megyében bejegyzett szakamgyakorlókat, hogy a lakcímkártyáján szereplő állandó lakcímnek megfelelően jelezze kamaránk felé ha nem Baranya vagy Tolna megyei településen van a bejelentett állandó lakcíme.

 


Kedves szakmagyakorló!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a jogszabályi változások valamint az e-ügyintézésre való átállás miatt a lakóhely szerinti területi kamara az illetékes.

Kérünk minden szakmagyakorlót, hogy a lakcímkártyáján szereplő adatoknak megfelelően jelezze kamaránk felé, ha nem Baranya vagy Tolna megyei településen van a bejelentett lakcíme, mivel ez esetben át kell helyeznünk őt a területileg illetékes kamarához. Kérjük a jelzésnél írják meg számunkra, hogy mely megyében és pontosan mi az állandó lakcíme!
A lakóhely a lakcímkártyán lakóhelyként megadott cím, a tartózkodási hely azonban nem lakóhely, így ez nem vehető figyelembe.
Az adatokban bekövetkezett változást a szakmagyakorlónak kell bejelentenie, az átjegyzés kérelemre történik. Az adategyeztetési kérelmet mellékeljük, melyet e-mailben visszaküldhet részünkre.

Erre azért van szükség, mert az illetékesség tekintetében a lakcímnek megfelelő kamara járhat csak el, valamint az online ügyintézésnél szintén a lakcímkártyán szereplő adatok megadása szükséges és nem fog tudni más területi kamaránál ügyet intézni csak a lakcímkártyán szereplő adatok szerinti területi kamaránál.

Megértésüket köszönjük!

DDÉK
Titkárság

Kapcsolódó állományok:
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505