Keresendő szöveg:


Épitész Mesteriskola továbbképzés
2008. május 30., péntek

A MESTERISKOLA, a diplomás fiatal építészek-belsőépítészek részére szervez posztgraduális továbbképzést, kétszer tízhónapos időtartammal, kéthetenként 2x4 órában. A továbbképzés során általában az építészet, azon belül főleg az európai építészet tendenciáit vizsgálja.A MESTERISKOLA, a diplomás fiatal építészek-belsőépítészek részére, a tervezés szakmai gyakorlatának és elméleti ismereteinek kiszélesítése, valamint az építész generációk, irányzatok összekapcsolása érdekében kétéves – posztgraduális -továbbképzést szervez, kétszer tízhónapos időtartammal, kéthetenként 2x4 órában (csütörtök du. és péntek de.)
 
A MESTERISKOLA működését, önállóságát az ÉPÍTÉSZ MESTER EGYLET (továbbiakban ÉME) biztosítja, támogatja a Magyar Építőművészek Szövetsége és a Magyar Építész Kamara.

Az 1953. óta működő MESTERISKOLA célja a személyiség és szemlélet alakítása, az önálló gondolkodásra nevelés, a tudatos és szuverén egyéniség kialakításának segítése.

A MESTERISKOLA a továbbképzés során általában az építészet, azon belül főleg az európai építészet tendenciáit vizsgálja. Kiemelten akar foglalkozni az EU-ba legutóbb felvett kelet-európai országok építészetének alakulásával, tendenciáival.  Nyitott minden olyan építészeti irányzatra, mely a szakmai elkötelezettség mellett a mesterségbeli tudást és értékeket, anyagszerűséget és formai igényességet együtt szerepelteti.
Kapcsolódó állományok:
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505