Keresendő szöveg:


Felhívás!
2012. június 14., csütörtök

A Dél-dunántúli Építész Kamara feladatának érzi, hogy az általa képviselt építészek munkához jutási esélyeit növelje, és a tervezési munkák elnyerésének lehetőségét minél több tagja részére biztosítsa.

Ezért lépéseket szeretnénk tenni, hogy a megbízásokat az arra legalkalmasabb tervezők kaphassák meg, átlátható, nyílt pályázatok alapján. Elsőként Pécs M. J. Város Önkormányzatának fejlesztésekért felelős szervét kerestük meg, felajánlva segítségünket a város által kiírt meghívásos tervezési pályázatokra meghívandó tervezők kiválasztási folyamatához. Mivel fontosnak tartjuk, hogy a helyi megbízásokat lehetőleg helyi, Pécshez kötődő tervezők végezhessék, felajánlottuk, hogy a tervezők felkészültségét és kapacitását felmérve egy referencia listát állítunk össze részükre, amelyből az aktuális feladat elvégzésére alkalmas tervezők közül – szándékunk szerint rotációs eljárással – választhatnák ki a meghívandókat.   
 
Erre a listára azok a DDÉK hatáskörébe tartozó építésztervezők által jegyzett cégek kerülhetnek, amelyek a közbeszerzési törvény előírásait teljesíteni tudják, megfelelő referenciával rendelkeznek, valamint nyilatkoznak, hogy adataikat kiadhatjuk a pályázatkiíróknak. Ezt a jelentkezést egyúttal felhasználnánk, hogy honlapunk „Bemutató” menüpontjában is elérhetővé tegyük a tervező irodák ismertetőit.

Kérjük a Pécs területén is működő, elképzelésünket támogató tervezőket, hogy a mellékelt adatlapot és nyilatkozatot töltsék ki, és juttassák vissza levélben vagy e-mailben a DDÉK tikárságára. ( 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C203, vagy e-mail cím: ddek.titkar@t-online.hu)
 
Az adatlapot és a referenciák illusztrációit minden esetben digitális formában kérjük megküldeni. A beküldött anyagot a honlap kezelője egységes formába rendezi.

A későbbiekben – ha kezdeményezésünk kedvező fogadtatásra talál – ezt a szolgáltatásunkat Baranya és Tolna más településeire is kiterjesztjük.


Pécs, 2012. június 6.
 
Kapcsolódó állományok:
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505