Keresendő szöveg:


6X Uránváros - Közös tereink
2012. március 25., vasárnap

Rövid programsorozat indult útjára 2012. februárjában az Uránvárosról, az EKF-ről, a városrész jövőjével kapcsolatos felvetésekről. A programok nyitottak minden érdeklődő előtt, aki úgy érzi, hogy van véleménye, és kíváncsi másokéra is.

Tisztelt Kollégánk! Kedves Barátunk
 
Sok szakember támogatta építő véleményével a "Közös tereink" címet viselő műhelybeszélgetést, melyet a Folytassa Uránváros! akciónk keretében rendeztünk. Befejezés előtt álló programsorozatunkban az aktív lakosokkal együtt keressük Uránváros értékeit, tárjuk fel a hiányosságait, és próbáljuk felszínre hozni a jövőjét leginkább befolyásoló tényezőket. Következő és egyben záróeseményünk a
 

„Közös tereink” – című fórum

 Időpont: 2012. március 26. 17 óra (hétfő)
 Helye: Szivárvány Gyermekház
 
melyen ismertetjük és megvitatjuk a szakmai műhelybeszélgetések tanulságait. Az összegyűjtött észrevételek és javaslatok alapján állítjuk össze az ajánlás-gyűjteményt, amit a későbbiekben a Városnak adunk át. A Fórumra várjuk Páva Zsolt polgármestert, Decsi István képviselőt és Merza Pétert, a Pécsi Városfejlesztési NZrt. vezérigazgatóját. Természetesen ezúttal is számít minden vélemény!
 
Tisztelettel kérjük, hogy továbbra is legyél beszélgető partnerünk, és használd ki a párbeszéd lehetőségét! Számítunk részvételedre! Eddigi programjaink bővebben olvashatóak a www.afal.hu/uranvaros link alatt, sok más a városrészről szóló információval együtt. A Facebookon is igyekszünk építeni a közösséget.
 
Talán érdekes lehet elolvasni a programmal kapcsolatban megjelent alábbi cikkeket:
  
Segítségedet, közreműködésedet köszönjük, üdvözlettel:
Horváth András, Patartics Zorán, Berkecz Balázs
Horváth és Patartics Építész Iroda Urbanista Konzorcium
7621 Pécs, Citrom u. 8. 30/226 3660
Kapcsolódó állományok:
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505