Keresendő szöveg:


Szakmai út Németországba: Megújuló energiák hasznosítása
2016. augusztus 22., hétfő

A DUIHK a berlini székhelyű energiewaechter GmbH–val együttműködésben szakmai utat szervez Németországba önkormányzatok, cégek, szakmai szervezetek és szövetségek képviselői, valamint politikai és gazdasági döntéshozók számára. Szakmai út időpontja: 2016. november 14-17.


A program a Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) támogatásával valósul meg, és célja, hogy megoldásokat mutasson a bio-, a nap- és a geotermikus energia hasznosításának lehetőségeire.

Szakmai út időpontja: 2016. november 14-17.

Szakmai út helyszíne: Németország (pontos helyszínek a letölthető programban)

Magyar résztvevők: önkormányzatok, cégek, szakmai szervezetek és szövetségek képviselői, politikai és gazdasági döntéshozók

Program:

A szakmai út egy információs rendezvénnyel kezdődik, amely során német szakemberek mutatják be az ágazat sajátosságait Németországban, valamint a legújabb fejlesztéseket.

Az út további két napján megvalósult projektek és gyakorlati példák megtekintésére, valamint intézménylátogatásokra kerül sor.

A szakmai út záró napján a résztvevők felkeresik az EnergyDecentral  nemzetközi szakkiállítást Hannoverben. Az EnergyDecentral széleskörű áttekintést nyújt szakemberek és beruházók számára a decentralizált energiaellátás termékeiről és szolgáltatásairól. Az elmúlt évben a kiállításon 650 kiállító képviseltette magát 23 országból. (A programváltoztatás jogát fenntartjuk.)

Részvétel információk:

A szakmai úton való részvétel díja 29.800,- Ft + ÁFA, amely a programban szereplő ebédeket foglalja magában.

A résztvevőknek ezen kívül a ki- és visszautazás és a szállás költségét kell állniuk.

Kamaránk segítséget nyújt az utazás előkészítésében egy csoportos repülőút megszervezésével, valamint szállodai szoba foglalásával.

Az út során a német-magyar tolmácsolás biztosított.

A csoportot kamaránk munkatársa kíséri.

 

További információk és jelentkezés ezen a linken!

 

Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505