Keresendő szöveg:


Fejér Megyei Építészek Kamarája felhívása az Ybl-díjas építészekhez!
DDÉK
2014. április 10., csütörtök

Május végén „Ybl-Díjas építészek alkotásai Székesfehérváron” címmel építészeti fotókiállítást szervez a Fejér Megyei Építészek Kamarája. Kérjük a munkásságukkal Székesfehérvárhoz is kötődő Ybl-díjas építészeinket, hogy a fentieknek megfelelő épületek megjelölésével 2014. április 20-ig vegyék fel a kapcsolatot a Fejér Megyei Építészek Kamarájával.

Kérjük a munkásságukkal Székesfehérvárhoz is kötődő Ybl-díjas építészeinket, közreműködő kollégáikat, vagy egykori munkatársaikat, családtagjaikat, hogy a fentieknek megfelelő épületek megjelölésével 2014. április 20-ig vegyék fel a kapcsolatot a Fejér Megyei Építészek Kamarájával. 
 
Tisztelt Ybl-díjas Építészek!
Tisztelt Építész Kolléganők, Kollégák!


Köztudott, hogy ezt az évet - az Ybl Egyesület kezdeményezésére - a kormány YBL BICENTENÁRIUM 2014 – MAGYAR ÉPÍTÉSZET ÉVE elnevezéssel hirdette meg.  Székesfehérvár, Ybl Miklós szülővárosa is tevékenyen részt vesz a száznál több rendezvényből álló országos programsorozatban.
 
Ybl Miklós születésének 200. évfordulójáról  2014. április 6-án emlékeztünk meg.
Május végén „YBL-DÍJAS ÉPÍTÉSZEK ALKOTÁSAI SZÉKESFEHÉRVÁRON” címmel építészeti fotókiállítást szervezünk. Bemutatjuk azokat a székesfehérvári épületeket, létesítményeket, melyekért tervezőiket Ybl-díjjal jutalmazták, illetve azokat a fehérvári épületeket, melyeket Ybl-díjas építészek terveztek.
 
Az építészek és épületek listáját legjobb tudásunk szerint már összeállítottuk. De nem szeretnénk hibát, mulasztást elkövetni. Ehhez kérjük segítségüket!

tel: 06-22-385-317
fejermek@fejermek.hu

Köszönettel:

Németh László elnök 

Kapcsolódó linkek:
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505