Keresendő szöveg:


Könyváruházat indított az Építész Továbbképző
2011. december 7., szerda

Az Építész Továbbképző elindította a 4konyv.hu portált, amely egy szakmai internetes könyváruház, ahol az építészet és művészeti szakirodalom széles skálája folyamatosan elérhető.

A választék folyamatosan bővül, ezért érdemes időről-időre visszatérni és böngészni. Az eligazodást részletes keresési lehetőségek segítik. Az Építész Továbbképző egy merőben új vállalkozására szeretnénk felhívni figyelmét!

A Továbbképző alaptevékenysége a továbbképzések szervezése. Az ismeretszerzésnek, az előadásokon hallottak kiegészítésének azonban sok más módja is lehet. Létezik olyan európai ország, ahol bizonyos keretek között továbbképzésként ismerik el a szakirodalom önálló tanulmányozását.

Az Építész Továbbképző most elindította a 4konyv.hu portált, egy internetes könyváruházat, ahol az építészeti és művészeti szakirodalom széles skálája folyamatosan elérhető. A webshopban 15 kiadó több, mint 400 könyve érhető el jelenleg. Hamarosan Budapest ajándéktárgyak és szakmai CD-DVD kiadványok is rendelhetők. 

Itt mindig megtalálhatók a szakmai programokhoz kapcsolódó vagy azoktól független kiadványok, könyvek.
 
A kiválasztott könyv ára bankkártyával akár azonnal fizethető, de banki utalás vagy átvételkori készpénzes mód is választható.

A vásárolt termék átvehető személyesen a Továbbképzőnél, előzetes egyeztetés alapján a Budapesti Építészeti Központban (a FUGA-ban), vagy budapesti helyszínű továbbképzésen.

Természetesen postai kézbesítésre vagy utánvétre is van lehetőség, de a PickPack Pont-ok országos rendszerét kihasználva 80 város 200 pontján (jellemzően forgalmas pontokon lévő hírlapüzletekben és beváráslóközpontokban) is átvehető a küldemény.

Reméljük, hogy az új szolgáltatás elnyeri tetszését!
 
Ajándékozzon könyvet, vagy bízza a választást másra, ajándékutalvány vásárlásával!
 
Építész Továbbképző - 4könyv.hu
telefon: 1/784-1791; fax: 1/784-0107
email: mail@4konyv.hu
epitesztovabbkepzo@chello.hu
 
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505