Keresendő szöveg:


Kreditpont megállapítás sikeres tervpályázati részvételért
2007. szeptember 20., csütörtök

A Magyar Építész Kamara (MÉK) Továbbképzési Szakbizottságának döntése alapján minden, a MÉK felügyeletével 2007. január 1. után lebonyolított országos terv- és ötletpályázaton történt eredményes részvétel az alábbiak szerint építész kamarai továbbképzési pontot ér!

Értesítjük a Tisztelt Kollégákat, hogy a Magyar Építész Kamara (MÉK) Továbbképzési Szakbizottságának döntése alapján minden, a MÉK felügyeletével 2007. január 1. után lebonyolított országos terv/ötletpályázaton történt eredményes részvétel a következők szerint ér  építész kamarai továbbképzési pontot:   
 
Díjazott tervpályázat szerzői (1-3 díj, rangsorolás nélküli díj        
 
  • 3 pont  Díjazott tervpályázat résztvevő munkatársai                         
  • 2 pont  Megvételt nyert tervpályázat szerzői                                      
  • 1 pont  Megvételt nyert tervpályázat résztvevő munkatársai                    
Szerzőként az építész, településtervező, táj- és kertépítész, belsőépítész kollégák értendők. A pontot értelemszerűen minden szerző és munkatárs megkapja.
 
Tekintettel arra, hogy a továbbképzési rendszer bevezetése és a végrehajtás szabályainak megállapítása ez évben történt, a fenti jogcímen kreditpont megállapítására ez ideig még nem került sor.. Mivel teljes körű adatbázissal nem rendelkezünk, felhívom a Kollégák figyelmét, hogy az eredményes tervpályázati részvételt igazoló irataikkal keressék meg a kamara titkárát a pontok igazolása érdekében.
  
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505