Keresendő szöveg:


Felhívás a Főépítészi Életmű Díj és Az Év Főépítésze Díj adományozására
2013. május 28., kedd

Évente két kategóriában adományozható elismerés. A Díj odaítélésére írásbeli javaslat alapján kerül sor. Javaslatot bármely főépítész, önkormányzati és hivatali vezető, vagy bármely szakmai és önkormányzati szervezet, illetve szövetség tehet.

AZ ÉV FŐÉPÍTÉSZE DÍJ-at aktív főépítész, míg A FŐÉPÍTÉSZI ÉLETMŰ DÍJ-at a szakmáját hosszú ideje gyakorló, illetve nyugdíjba vonuló/vonult kiváló főépítész kapja. A Díjra nem javasolható hivatalban lévő állami főépítész, továbbá olyan személy, aki az Alapító Okirat szerint részt vesz a Díj odaítélésének véleményezésében A konferenciát rendező település főépítésze a rendezés évében nem kaphat Év Főépítésze Díjat.  
 
Amennyiben a FŐÉPÍTÉSZI ÉLETMŰ DÍJ és AZ ÉV FŐÉPÍTÉSZE DÍJ adományozására javaslatot kíván tenni, kérem, hogy személyre szóló javaslatát szöveges indoklással 2013. június 21-ig juttassa el az Országos Főépítészi Kollégium Titkárságára e-mailben vagy postai úton (e-mail cím: alapitvanyi.titkarsag@gmail.com, postacím: 1364 Budapest, Pf.: 252.).
 
„A Főépítészi Díj” Alapító Okirata a www.foepiteszek.hu honlapon a Főépítészi díj menüpont alatt megtalálható.
 
 
Köszönettel és üdvözlettel:
Gera Orsolya
Országos Főépítészi Kollégium Titkársága
Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 252.
Telefonszám: 06-30-449-50-28
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505