Keresendő szöveg:


Megjelent az Echo nyári száma
2010. július 5., hétfő

Már kapható a kéthavonta megjelenő kulturális és művészeti szemle XIII. évfolyamának 3. száma. Az építészeti témájú írások közül két írás is foglalkozik a pécsi terekkel, egy cikk a jelenleg még kivitelezés alatt lévő egyik pécsi kulcsberuházását, a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontot elemzi.

A kulturális és művészeti folyóirat legújabb száma nagy terjedelemben foglalkozik a jubileumi X. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) eseményeivel.
Az építészeti témájú írások közül két írás is foglalkozik a pécsi terekkel, egy cikk a jelenleg még kivitelezés alatt lévő egyik pécsi kulcsberuházását, a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontot elemzi.

A lap folytatja az előző számokban indított beszélgetés sorozatot, amely képzőművészet és politikai kapcsolatát vizsgálja. Ezúttal Orbán Györggyel a Ráday Könyvesház igazgatójával, az egykori Magyar Képző- és Iparművészek Szövetsége Dél-dunántúli ügyvezető titkárával olvasható beszélgetés.

A képzőművészet rovat foglalkozik Stein Anna, ef Zámbó István, valamint a Siklósi Szalon és a Parti Galéria kiállításaival. A zenei írások sorában a Nemzetközi Ifjúsági Kóruskoncertjét szemlézi a lap.

Az Echo írásai (a legfrisebb szám kivételével) elérhetők az interneten, ezen a linken!

Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505