Keresendő szöveg:


Vállalati képzések Uniós támogatással
2008. május 6., kedd

A következő hetekben meghirdetésre kerülnek a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT II.) pályázati felhívásai; köztük a Munkahelyi képzések támogatása vállalkozások számára című pályázati felhívás is, amelyeknél a támogatás mértéke minimum 1,- maximum 50 millió Ft lehet.

Örömmel értesítjük, hogy előzetes várakozásunknak megfelelően a következő hetekben meghirdetésre kerülnek a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT II.) pályázati felhívásai; köztük a Munkahelyi képzések támogatása vállalkozások számára című pályázati felhívás is!

 
Amennyiben:

-     növelni szeretnék értékesítési mutatóikat
 
-     javítani szeretnék munkatársaik hatékonyságát.

Nem tréninget ajánlunk, hanem humánerőforrás fejlesztést – finanszírozási alternatívával együtt!

Vállalkozásunk az elmúlt pályázati ciklusban több humán erőforrás fejlesztési pályázaton nyert megbízói részére vissza nem térítendő támogatást. Minden esetben vállaljuk a pályázati dokumentáció összeállítását (pályázatírás), a projekt teljes körű támogatását a megvalósítás során (projekt menedzsment tevékenység) ill. szakértői támogatást mind a projekt tervezés időszakában (képzési terv összeállítása) mind a képzések megvalósítása során a képzések megszervezésével.

Társaságunk a FAT által akkreditált intézmény; melynek köszönhetően lehetőség nyílik a szakképzési hozzájárulás és az EU-s pályázatok felhasználására a vállalatok számára. Társaságunk személyes tanácsadással és a költségelszámoláshoz szükséges dokumentumok előkészítésével segíti a vállalatokat a visszaigénylési folyamatban.

A projektek időtartama: maximum  6  hónap.
 
Támogatás formája: Vissza nem térítendő támogatás.
 
Támogatás mértéke: elszámolható költségeinek legfeljebb 60 %-a (Közép-Magyarországi Régióban 55%) támogatható. A kis-és középvállalkozások esetében a támogatási mérték további 20%-al növelhető. A max. támogatási intenzitást 10 százalékponttal növelni lehet a hátrányos helyzetű munkavállalók képzése esetén.

A pályázatok keretében várhatóan - az eddigi tapasztalatok alapján – az elnyerhető támogatás mértéke: minimum 1 millió Ft, de maximum 50 millió Ft.

Várjuk jelentkezésüket és egy személyes találkozó keretében egyeztessük lehetőségeinket!

Elérhetőségeink:

Europerson  Kft.
europerson@europerson.hu
+36-30-528-8442
Kapcsolódó állományok:
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505