Keresendő szöveg:


Ötletpályázat: bárki megtervezheti a magyar pavilont
2008. január 7., hétfő

Ötletpályázatot hirdet a www.vilagkiallitas.hu. A nyílt és nyilvános ötletpályázat keretében bárki megmutathatja, hogyan tervezné meg a 2010 – es Shanghai Világkiállításon megjelenő magyar pavilon belső kialakítását.

A pályázat kiírói azt szeretnék elérni, ha a magyar pavilon kreatív kialakításával kiemelkedne a többi résztvevő közül. A terveket a 2010 – es világkiállítás mottója „Jobb Város, Jobb Élet” szem előtt tartásával kell elkészíteni. Az Expo témája a város, mint egyre növekvő élettér környezetbarát technológiákkal való harmonikusabbá és élhetőbbé tétele.

A pályázaton való részvétel ingyenes, egy pályázó több pályaművet is készíthet. Két kategóriában várják a műveket, így a civil és a szakmai résztvevők munkáit elkülönítetten bírálják el.

A www.vilagkiallitas.hu szerkesztősége 2008. január 5 – én hirdeti meg a pályázatot. Az oldalról ekkortól kezdve tölthető le a részletes pályázati kiírás. A pályaművek beérkezési határideje 2008. május 31. A beérkezett pályamunkák folyamatosan kerülnek fel a honlapra. A legjobb pályaműveket az oldal látogatói választhatják ki szavazással 2008. június 1. és 30. között.

Az oldal szerkesztőinek a pályamunkák megvételére vagy díjazására nem áll rendelkezésére anyagi forrás. A vilagkiallitas.hu emiatt olyan támogatók jelentkezését várja, akik szeretnék a legkiválóbb pályaműveket díjazni. A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a várható felajánlásoknak megfelelően díjakat osszon ki. A pályázat eredményhirdetése nyilvános.

Az ötletpályázat részletes feltételei 2008. január 5 – től tölthetők le a www.vilagkiallitas.hu oldalról a „Magyarország” menüpont alatt a „Pályázati lehetőségek”linkre kattintva.
Dél-Dunántúli Építész Kamara | 7624 Pécs, Boszorkány u. 2. C023 | tel: 72/520-505