Építész konferencia - Székesfehérvár

Az ÉMSZ, Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Országos Szövetsége ismét építész konferenciát szervez Székesfehérváron szeptember 13-án a Gazdaság Házában.

A Kiváló anyagokból, magas szintű mesterségbeli tudással, korszerű mérnöki ismeretekkel kivitelezett épületek című konferenciát 3 fő téma köré szerveztük: magastetők fedése, lapostetők szigetelése és fémlemez fedések. 

A székesfehérvári az ÉMSZ által szervezett 5 állomásos vándorkonferencia sorozat (Székesfehérvár 9. 13., Eger 10. 04., Debrecen 10. 11., Győr 10. 18., Gödöllő 11. 08.) első állomása. A szakmagyakorló építészek számára 3 továbbképzési pontos konferencia szekciói a következők: lapostetők szigetelése, magastetők fedése és fémlemez fedések.

Székesfehérvárra már közel 100 fő jelentkezett; érdemes mielőbb regisztrálni, mivel a helyek száma korlátos.

Mivel az egyetemi oktatók és a gyártók szakértői mellett nívós kivitelezők is bemutatják díjnyertes projektjeiket a hallgatóság elméleti és gyakorlati tudásanyaggal is gazdagodik. A rendezvény résztvevői személyesen tudnak egyeztetni olyan megbízható tervezőkkel és kivitelezőkkel, akik aktuális kérdéseikre választ tudnak adni. A termékújdonságok és a jövőbemutató megoldások

mellett hangsúlyt kap a negatív tapasztalatok konkrét munkákon keresztül történő bemutatása is. A konferencia regisztrált résztvevői ebédet is kapnak. A részletes programot mellékelve küldjük.

Időpont: 2018. szeptember 13.,

Helyszín: Székesfehérvár, Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Gazdaság Háza (Hosszúsétatér 4-6.)

Regisztráció: 8.30-9.00, hivatalos megnyitó 9.00

A Magyar Építész Kamara tagjai számára a részvétel 3 továbbképzési pontot jelent (regisztráció: 2018/89).

Regisztrálni lehet az alábbi űrlap kitöltésével: http://bit.ly/2Nvw3WH

A konferencia regisztrált résztvevői ebédet is kapnak.

 

Helyszín: 
Székesfehérvár, Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Gazdaság Háza (Hosszúsétatér 4-6.)
Időpont: 
2018. szeptember 13. 09:00